Civatalı Raf

Depolama ihtiyaçlarını karşılamak Amacıyla tercih edilen dayanıklı ve esnek depolama çözümüne sahip Civatalı raf sistemleri, isminden de anlaşılacağı gibi cıvata sistemi üstüne kurulmuştur. Endüstriyel depoya ya da arşiv gibi yerlere kadar birçok alanda tercih edilen Civatalı raf sistemleri, genel ölçülerde üretim yapılacağı gibi müşteri ihtiyaçları doğrultusunda da dizayn edilebilir. Metal cıvata ve çerçevelerin kolaylıkla bir araya gelmesi ile oluşan raf sistemleri, profil ayakları kullanıldığı için dayanıklı bir yapı hâline gelir. Civatalı raf sistemleri genel olarak duvardan destek alır ve yine duvara monte edilir. Duvar değil de depoların orta kısmına montaj yapılacaksa üst kısmından destek almak gerekir.

Civatalı raf sistemi pratik bir şekilde ayarlanabilir yapısı ile işletmeler açısından kolaylık sağlar. Bu şekilde depolama alanlarına istenilen şekilde uyarlanabilir. Modüler olarak Civatalı raf sistemleri hem genişletilebilir hem de değiştirilebilir. Dayanıklı malzemeden üretilmiş olması ise hem depolanan malzemelerin uzun süre kullanımı hem de güvenlik açısından önemlidir. Uzun süre kullanım demek aynı zamanda maliyette de avantaj demektir. Farklı ağırlığa sahip yükleri taşıyabilmesi ise Civatalı raf sistemlerini ön plana çıkaran bir özelliktir. Hafif yükler bu raf modellerinde rahatlıkla taşıyabildiği gibi 120 kg’a kadar olan ağır yükler de yine bu raf üzerinde depolanabilir. Farklı ağırlık taşıma kapasitesine göre ayak profilleri üzerinde değişim yapılıp sağlamlığı artırılabilir.

Civatalı Raf Sistemleri

Civatalı raf sistemleri, çeşitli alanlarda kullanılabilen raf modelidir. Endüstriyel depolama alanları bu rafların en fazla tercih edildiği yerlerden biridir ve arşivlerde de Civatalı raf sistemi sıklıkla karşımıza çıkar. Ofis ortamları, perakende mağazaları, garajlar ise montajın uygulandığı diğer yerlerden bazılarıdır. Civatalı raf sistemi, çeşitli birçok sektöre uyarlama yapılabileceği için genellikle uyumlu bir üründür. Klasik ölçülerin haricinde depolardaki depolama alanlarına ve ihtiyaçlara göre de müşterinin istediği şekilde bir tasarım yapılabilir.

Civatalı raf sistemleri yük ve depolamaya uygun, esnek ve ekonomik bir çözüm sunar. Beklentilere karşılık vermesi için bu raf sistemlerinin montajının doğru yapılması ve talimatlara uyulması son derece önemlidir. Satış sonrası verilen hizmet sayesinde bir sorun oluştuğunda kısa sürede çözülebileceği gibi uzun yıllar kullanım konusunda da garanti verilir. Çelik raf sistemleri ayak kısmında plastik pabuçlar yer alır.

Plastik pabuçlar kullanıldığı için zemin çizilmesine engel olunur. Civatalı çelik raf sistemleri genel olarak ufak ve hafif ürünlerin depolanması açısından tercih edilir. Daha ağır yükler için ağır yük tipi veya hafif yük tipi çelik raflar tercih edilir. Civatalı çelik raf sistemleri istenen boyutlarda renkte ve ölçülerde imal edilebilir. Fiyatlarının ekonomik olması genelde tüm sektörlerde tercih edilmesine sebep olmuştur.

Civatalı Raf, duvara monte edilme özelliği olması sebebiyle deprem gibi yıkıcı afetler neticesinde ortaya çıkacak zararları da büyük oranda etkiler. Efektif kullanımı olduğundan dolayı bu metal raflar sayesinde sizde depo ya da çalışma alanlarınızı çok daha verimli bir alan haline getirebilirsiniz. Civatalı çelik raf fiyatları, teşhir ve depolama alanlarında ihtiyaç duyulan çelik raf boyutuna göre değişiklik gösterir. Civatalı çelik raf üniteleri takım olarak satışa sunulabilir.

Genel olarak işletmelerde, özellikle de arşiv gibi kısımlarda depolama yapmayı kolay hale getirerek evrakların daha düzenli bir şekilde saklanmalarını kolaylaştıran birer ekipman olarak sektörde önemli bir yere sahiptir. Siz de firmamızla iletişime geçerek, fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz ölçü, renk ve özelliklerde bir ürün siparişi verebilirsiniz.