Raf Sistemleri İstanbul

Etiket: Depo Raf Sistemleri

Ataşehir Çelik ve Depo Raf Sistemleri

Depo Raf Sistemleriyle Ataşehir’de Verimliliği Artırmanın Yolları

Depo raf sistemleri, büyük depolarda, endüstriyel kuruluşlarda ve fabrikalarda ortam düzenliği için sıklıkla tercih edilir. Depolarda bulunan malzemelerin düzenli bir şekilde yerleştirilmesi, düzenlenmesi ve kolayca erişilebilir olması için Ataşehir ilçemizde yer alan Çelik Rafçı şirketimizden hayalinizdeki raf sistemini yaptırabilirsiniz. Depo raf sistemleri firmamız kapsamında kullanılacak alana göre ve ihtiyaca göre özel olarak dizayn edilir. Siz de depolarınızın daha tertipli olmasını istiyorsanız firmamıza özel sipariş verebilirsiniz.

Ataşehir’de ihtiyacınız olan raf sistemlerini yaptırmanız doğrultusunda pek çok avantaja sahip olabilirsiniz. Depo raf sistemlerinin genel olarak taşıdığı özellikler aşağıdaki gibi gösterilebilir;

  • Depolarda raflara yerleştirilecek ürünler genelde ağır tonajlı olur. Bunun için depo raf sistemlerinin yüksek yükleme kapasitesine sahip olması gereklidir. Firmamızdan temin edilecek depo raf sistemleri yüksek kalitede imal edilir ve ağır yükleri güvenli bir şekilde taşır.
  • Depolarda kullanılacak raf sistemleri ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Böylece depolama alanları daha verimli bir şekilde kullanılabilir.
  • Depolama malzemelerine uygun olacak şekilde tekerlekli raf, paletli raf ve çelik raf sistemleri tercih edilebilir.
  • Depo raf sistemleri malzemelerin kolayca erişilebilir olmasına yönelik tasarlanır. Raf bölmeleri bu nedenle malzemelerin saklanması için oldukça idealdir.
  • Depolama alanlarının daha verimli kullanılabilmesi için dikey depolama rafları tercih edilir. Çünkü yüksek raflar depolamayı daha verimli hale getirir.
  • Firmamızdan temin edeceğiniz depo raf sistemleri hızlı ve kolay bir şekilde montaj yapılabilir.

Sizler de en iyi özelliklere sahip depo raf sistemlerine sahip olmak istiyorsanız Ataşehir depo raf sistemleri ürünlerimizden faydalanabilirsiniz.

Ataşehir Depo Raf Sistemleri Kullanım Alanları

Depo raf sistemleri endüstriyel işletmelerde ve fabrikalarda sıklıkla tercih edilir. Rafların genel olarak kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir;

  • Ham Madde Depolama: Fabrikalarda kullanılan ham maddeler en iyi şekilde depolama ihtiyacı duyar. Raf sistemleri en iyi şekilde ham maddelerin güvenli bir şekilde saklanmasını sağlar.
  • Ürün Depolama: Paketlenen ürünler nakliyeye gönderilmeden önce sağlam bir şeklide depolanır. Raf sistemleri ürünlerin çok daha kolay bir şekilde erişilebilir olmasını sağlar.
  • Parça ve Aksesuar Depolama: Fabrikalarda üretilen parça ve aksesuarlar raf sistemleri sayesinde daha kolay şekilde depolanır.
  • Araç Parçaları Depolama: Otomotiv sektöründe araç parçalarının en iyi şekilde depolanması gerekir. Bu tür malzemeler için özel raf sistemleri tercih edilir.
  • Kimyasal ve Tehlikeli Malzeme Depolama: Bazı fabrikalarda kimyasal maddelerin güvenle depolanması gerekir. Bu durumda özel dizayn edilmiş depo raf sistemleri tercih edilebilir.

Depolarınızın kullanım alanına göre firmamızdan en iyi şekilde depo raf sistemi yaptırabilirsiniz.

Ataşehir Depo Raf Sistemleri
Ataşehir Depo Raf Sistemleri

Ataşehir Depo Raf Sistemleri Çeşitleri

Depo raf sistemleri çeşitleri kullanım alanına göre ve ihtiyaca göre belirlenir. Fabrikalarda ve depolarda kullanılan bazı raf sistemleri çeşitleri şu şekilde gösterilebilir;

Palet Raf Sistemleri

Palet raf sistemleri ağır ve büyük yüklerin depolanması için son derece önemlidir. Paletler yatay olarak depo raf sistemlerine yerleştirilir. Bu raf sistemi fabrikalarda sıklıkla tercih edilir.

Askılı Raf Sistemleri

Ataşehir depo raf sistemleri kapsamında askılı raf sistemleri de çok revaçtadır. Tekstil, giyim ve perakende satış depolarında sıklıkla tercih edilir. Özellikle giysi ve kumaş gibi ürünlerin kırışmaması için idealdir.

Çelik Raf Sistemleri

Çelik raf sistemleri dayanıklı ve sağlam yapıları sayesinde ağır yükleri taşımak için idealdir. Çelik raf sistemlerinin de farklı boyutları bulunur.

Tekerlekli Raf Sistemleri

Tekerlekli raf sistemleri depolanan malzemelerin tahliye edilmesi için sıklıkla kullanılır.

Kayar Raf Sistemleri

Kayar raf sistemleri depolanacak alanda yer tasarrufu etmek için kullanılır. Raf bölümlerinin yanlara kaydırılarak ürünlere erişim sağlanır.

Modüler Raf Sistemleri

Modüler raf sistemleri eşyaları özel olarak taşır ve raflar kolaylıkla genişletilebilir. Depolama yönetiminde büyük kolaylıklar sunar.

Ayarlanır Raf Sistemleri

Ayarlanabilir raf sistemleri raf yüksekliklerinin ve bölmelerinin kolayca ayarlanabilmesini sağlar.

Ataşehir depo raf sistemleri sayesinde depolarınızdaki verimliliği arttırabilirsiniz. Birbirinden özel raf sistemleri neticesinde fabrika ve depolarınızdaki ürünlerin en iyi şekilde istiflenmesini sağlayabilir, alandan tasarruf edebilirsiniz. Ekonomi dostu fiyatlarımız sayesinde bütçenizi sarsmadan deponuzun kapasitesine, büyüklüğüne ve yerleştirilecek ürünün durumuna göre raf sistemi sipariş edebilirsiniz. Sipariş oluşturmak ve depo raf sistemlerimiz hakkında bilgi almak için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Ataşehir Çelik Raf

Ataşehir’de Depo Yönetimi İçin En İyi Raf Sistemleri Nasıl Seçilir?

Ataşehir raf sistemleri, farklı endüstriyel alanlarında fonksiyonel açıdan depolama hizmeti sınar. Ancak rafların verimli olabilmesi için seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bir takım önemli unsurlar yer alır. Çelik raf sistemi seçiminde dikkat edilmesi gereken unsurları aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür;

  • Çelik raf seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri rafların yük taşıma açısından nasıl bir dayanıklılığa sahip olması gerektiğidir. Rafların kullanılması gereken endüstriyel alana ve depolama yapılacak ürünlerin ağırlık durumuna göre bir raf tercih edildiği zaman raf sistemleri daha uzun ömürlü bir yapıya sahip olur. Bu durum sonucunda depolama için herhangi bir ekstra maliyet oluşturmaya gerek kalmaz.
  • Çelik raf sistemi tercih ederken ölçülerde çok büyük bir öneme sahiptir. Satın alma için kesinlikle önce rafların boyu ve genişliği gibi ölçülerine dikkat edilmesi gerekir. Aynı zamanda depolama konusunda raflar arası mesafe ölçüsünün de dikkate alınması gerekir.
  • Ürün ölçülerinin farklılık göstereceği endüstriyel alanlar için tercih edilecek çelik rafların ayarlanabilir bir tasarım özelliğine sahip olması oldukça önemlidir. Bu yüzden sıralama sisteminin de değişiklik göstereceği durum göz önünde bulundurularak mümkün olduğunca ayarlanabilir bir raf sistemine sahip ürünlerin tercih edilmesi önemli konudur.

    Ataşehir Çelik Raf
    Ataşehir Çelik Raf

Çelik Raf Sistemleri Nedir?

Çelik raf sistemleri, genellikle en çok endüstriyel işletme yerlerinde özellikle depolama konusunda verimliliği artırmak amaçlı kullanılan bir raf sistemidir. Depo raf sistemleri dayanıklı bir malzeme yapısından üretildiği taktirde çok elverişli yapıya sahip olur. Özellikle de malzeme yapısı çelikten olduğu zaman ağır yük depolama konusunda çok daha dayanıklı ve işlevsel bir özelliğe sahip olur. Raf sistemlerinin kullanım alanları endüstriyel alanda bir hayli fazladır. Perakende satış ve gıda sektöründen ziyade lojistik ve depolama gibi daha birçok alanda çelik raf sistemleri çok fazla tercih edilir. Hem yüksek kapasiteye sahip oluşu hem de ağırlığa karşı dayanıklı oluşundan dolayı depolama hizmetinin de çok daha verimli hale gelmesini sağlar.

Çelik raf sistemlerinin dayanıklı çelik raf malzemeden üretiliyor olması aynı zamanda ağır olan yüklerin depolanması için de oldukça etkili bir çözümdür. Tüm bunların yanı sıra raflar arasındaki genişlik ve ayarlanabilir özelliğine sahip olması da kullanım alanının ve fonksiyonelliğin çok daha geniş olmasına imkan sunar. Bu durumda çelik raf sistemleri depolama için uygun olarak özelleştirme özelliğine sahip olan bir modüler tasarımdır.

Raf Sistemlerinin Kullanın Amacı Nedir?

Raf sistemleri, bulunan depolama alanını daha iyi bir konuma yükseltmek ve aynı yerde çok daha fazla eşya depolama amacı için kullanılan bir sistemdir. Bu raf sistemi, işletmelerin çok daha fazla mal, ürün ya da malzeme depolama imkânının artmasını sağlar. Ataşehir çelik Raf sistemleri genel olarak eşyaların daha iyi depolanmasını ve kolay şekilde erişebilir olmasına imkan sunar. Böyle bir ürün, personellerin ihtiyaç duyduğu şeylere kolay şekilde erişmelerini sağlarken aynı zamanda nesnelerin kırılma ya da kaybolma gibi durumlarını aza indirir. Ürünleri organize etme ve kategorilere ayırma ancak raf sistemleri kullanımı sayesinde daha kolay hale gelir. Bu da firmaların hem stoklarını hem de yönetimini daha kolay hale getirir. Raf sistemleri, aynı alanda daha fazla ürünün yer almasını sağlayarak depolama maliyeti konusunda tasarruf imkanı sunar. Ürünlerin kaybolma ya da hasar alma gibi durumlarını aza indirerek maliyetlerin azalmasını sağlar.

Depo raf sistemleri, eşyaların daha düzenli şekilde düzenlenmesini sağladığı için  işçi güvenliğinin artmasını da sağlar. Rafların iyi bir şekilde yerleştirilmiş olması, eşyaların düşme ya da devrilme gibi durumlarını önleyerek işçi güvenliğinin korunmasına katkı sağlar. Raf sistemeler, sayesinde ürünler hızlı şekilde raflardan alınabilir ve sevkiyata hazır hale gelmesini kolaylaştırır. Bu durum ise müşteri taleplerine daha hızlı şekilde cevap verme imkânını artırır. Raf sistemleri, depolama alanını daha geniş bir hale getirmek ve aynı alanda çok daha fazla eşya bulundurmak için kullanılır. Raf sistemleri işletmelerin çok daha fazla mal ya da malzeme depolama potansiyelini genişletir. Raf sistemleri sayesinde eşyalar çok daha rahat şekilde bulunabilir. Bu sistem sayesinde envanter sayımları ve denetimleri hem hızlı hem de daha kesin çözüm ile sonlanır.

Aksaray Raf Sistemleri

ÇELİK RAF

Toplum arasında Çelik Raf  olarak bilinen bu sistem daha çok  dosya ve klasör gibi evrakların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi ve saklanmasına yarayan ideal bir Arşiv raf sistemleridir. Genellikle kullanım amacı farklı olsa da ofis, muhasebe, bankalar ve kamu kurum özel kuruluşlar da bakkal market ve daha bir  çok farklı alanlarda  tercih edilen bir Cıvatalı raf sistemidir. Klasör Rafının standart ölçülerde olup 31×93 31×75 31×60 ebatlarında olup  tabla kalınlığı konulacak ürünlerin ağırlığına göre 0,70 1,00 1,50 mm olarak değişir. Depo Raf Sistemleri  tabla ve profiller Dkp saçlardan istenilen ebatlarda ve ölçülerde kesilen saclar preslerde köşeleri çıkarıldıktan sonra tablaların kenarları büküm yapılır. Tablaların üstelerinde bulunan yağ tabakasından kimyasallar kullanılarak daldırma sistemiyle temizlenir. Temizlenen tabla ve profiller Standart rengi olan Ral 7046 Gri Renkte toz boya ile boyanıp 180 derecede fırında 15 dakika tutularak toz boyanın daha sağlam olması sağlanır

 

Hafif Yük Rafi Sistemleri         

Değişen günümüz ekonomisinde Hafif Yük Rafı  nin  önemi gün geçtikçe daha çok artmıştır. Hızlı ve düzenli bir şekilde ürünlerin depolanması ve kolay erişimin sağlamasından dolayı Mini Rack Sistemleri daha çok tercih edilmektedir. Elle yükleme rafı olarak da bilinen bu sistem standart bir ölçüsü olamadığından istenilen derinlik ve yükseklikte 30×50 1,5 mm kutu profil den ayaklar yapılır. Rafların  taşıyıcı traverslerine konulacak yükün ağırlığına göre traverslerin et kalınlığı değişebilir. Standart 30x50x1,5 mm kutu profil den yatay taşıyıcı traversler yapılır. Mini Rack  Sistem lerinin taşıyıcı traverslerin üstüne ayak derinliğine göre DKP boyalı veya Galvaniz saclardan istenilen kalınlıkta yapılan tablalar traverslerin üstüne yerleştirilir. Bu sayede ürünler dengeli ve daha fazla ürün hızlı istifleme alanı elde edilir. Hafif Yük Raf  kurulumu ve taşınması çok kolaydır Sistem Taşıyıcı traverslerin ucunda bulunan tırnaklar sayesinde ayaklar üstünde bulunan deliklere takılarak kurulum yapılır. Elle Yükleme Rafının farkı isimlerde olsa da Askılı Raf Sistemleri Oto Lastik Rafı Suntalı Raf Sistemleri gibi farklı alanlarda kullanılan çeşitleri mevcuttur.

AĞIR YÜK RAFI

Paletli Yükleme Rafı   ürünlerin yüklemesinde kullanılan  bir raf sistemidir. Lojistik Depolama Antrepolarda tercih edilir. Ayak yüksekliği yerin  tavan  yüksekliğine  göre ayarlanır. Euro palette 105 cm Derinlik yapılan ayaklar taşıyıcı traversler ise soldan sağa 3 euro palet  yan yana 270 cm travers 2 palet için 180 cm uzunluğunda taşıyıcı traversler yapılır. Yatay traversler tasıma kapasitesi ne göre kalınlık arttırılabilir.

Sirkeci Raf Sistemleri

ÇELİK RAF

Toplum arasında Çelik Raf  olarak bilinen bu sistem daha çok  dosya ve klasör gibi evrakların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi ve saklanmasına yarayan ideal bir Arşiv raf sistemleridir. Genellikle kullanım amacı farklı olsa da ofis, muhasebe, bankalar ve kamu kurum özel kuruluşlar da bakkal market ve daha bir  çok farklı alanlarda  tercih edilen bir Cıvatalı raf sistemidir. Klasör Rafının standart ölçülerde olup 31×93 31×75 31×60 ebatlarında olup  tabla kalınlığı konulacak ürünlerin ağırlığına göre 0,70 1,00 1,50 mm olarak değişir. Depo Raf Sistemleri  tabla ve profiller Dkp saçlardan istenilen ebatlarda ve ölçülerde kesilen saclar preslerde köşeleri çıkarıldıktan sonra tablaların kenarları büküm yapılır. Tablaların üstelerinde bulunan yağ tabakasından kimyasallar kullanılarak daldırma sistemiyle temizlenir. Temizlenen tabla ve profiller Standart rengi olan Ral 7046 Gri Renkte toz boya ile boyanıp 180 derecede fırında 15 dakika tutularak toz boyanın daha sağlam olması sağlanır

 

Hafif Yük Rafi Sistemleri         

Değişen günümüz ekonomisinde Hafif Yük Rafı  nin  önemi gün geçtikçe daha çok artmıştır. Hızlı ve düzenli bir şekilde ürünlerin depolanması ve kolay erişimin sağlamasından dolayı Mini Rack Sistemleri daha çok tercih edilmektedir. Elle yükleme rafı olarak da bilinen bu sistem standart bir ölçüsü olamadığından istenilen derinlik ve yükseklikte 30×50 1,5 mm kutu profil den ayaklar yapılır. Rafların  taşıyıcı traverslerine konulacak yükün ağırlığına göre traverslerin et kalınlığı değişebilir. Standart 30x50x1,5 mm kutu profil den yatay taşıyıcı traversler yapılır. Mini Rack  Sistem lerinin taşıyıcı traverslerin üstüne ayak derinliğine göre DKP boyalı veya Galvaniz saclardan istenilen kalınlıkta yapılan tablalar traverslerin üstüne yerleştirilir. Bu sayede ürünler dengeli ve daha fazla ürün hızlı istifleme alanı elde edilir. Hafif Yük Raf  kurulumu ve taşınması çok kolaydır Sistem Taşıyıcı traverslerin ucunda bulunan tırnaklar sayesinde ayaklar üstünde bulunan deliklere takılarak kurulum yapılır. Elle Yükleme Rafının farkı isimlerde olsa da Askılı Raf Sistemleri Oto Lastik Rafı Suntalı Raf Sistemleri gibi farklı alanlarda kullanılan çeşitleri mevcuttur.

AĞIR YÜK RAFI

Paletli Yükleme Rafı   ürünlerin yüklemesinde kullanılan  bir raf sistemidir. Lojistik Depolama Antrepolarda tercih edilir. Ayak yüksekliği yerin  tavan  yüksekliğine  göre ayarlanır. Euro palette 105 cm Derinlik yapılan ayaklar taşıyıcı traversler ise soldan sağa 3 euro palet  yan yana 270 cm travers 2 palet için 180 cm uzunluğunda taşıyıcı traversler yapılır. Yatay traversler tasıma kapasitesi ne göre kalınlık arttırılabilir.

Kasım paşa Raf Sistemleri

ELİK RAF

Toplum arasında Çelik Raf  olarak bilinen bu sistem daha çok  dosya ve klasör gibi evrakların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi ve saklanmasına yarayan ideal bir Arşiv raf sistemleridir. Genellikle kullanım amacı farklı olsa da ofis, muhasebe, bankalar ve kamu kurum özel kuruluşlar da bakkal market ve daha bir  çok farklı alanlarda  tercih edilen bir Cıvatalı raf sistemidir. Klasör Rafının standart ölçülerde olup 31×93 31×75 31×60 ebatlarında olup  tabla kalınlığı konulacak ürünlerin ağırlığına göre 0,70 1,00 1,50 mm olarak değişir. Depo Raf Sistemleri  tabla ve profiller Dkp saçlardan istenilen ebatlarda ve ölçülerde kesilen saclar preslerde köşeleri çıkarıldıktan sonra tablaların kenarları büküm yapılır. Tablaların üstelerinde bulunan yağ tabakasından kimyasallar kullanılarak daldırma sistemiyle temizlenir. Temizlenen tabla ve profiller Standart rengi olan Ral 7046 Gri Renkte toz boya ile boyanıp 180 derecede fırında 15 dakika tutularak toz boyanın daha sağlam olması sağlanır

 

Hafif Yük Rafi Sistemleri         

Değişen günümüz ekonomisinde Hafif Yük Rafı  nin  önemi gün geçtikçe daha çok artmıştır. Hızlı ve düzenli bir şekilde ürünlerin depolanması ve kolay erişimin sağlamasından dolayı Mini Rack Sistemleri daha çok tercih edilmektedir. Elle yükleme rafı olarak da bilinen bu sistem standart bir ölçüsü olamadığından istenilen derinlik ve yükseklikte 30×50 1,5 mm kutu profil den ayaklar yapılır. Rafların  taşıyıcı traverslerine konulacak yükün ağırlığına göre traverslerin et kalınlığı değişebilir. Standart 30x50x1,5 mm kutu profil den yatay taşıyıcı traversler yapılır. Mini Rack  Sistem lerinin taşıyıcı traverslerin üstüne ayak derinliğine göre DKP boyalı veya Galvaniz saclardan istenilen kalınlıkta yapılan tablalar traverslerin üstüne yerleştirilir. Bu sayede ürünler dengeli ve daha fazla ürün hızlı istifleme alanı elde edilir. Hafif Yük Raf  kurulumu ve taşınması çok kolaydır Sistem Taşıyıcı traverslerin ucunda bulunan tırnaklar sayesinde ayaklar üstünde bulunan deliklere takılarak kurulum yapılır. Elle Yükleme Rafının farkı isimlerde olsa da Askılı Raf Sistemleri Oto Lastik Rafı Suntalı Raf Sistemleri gibi farklı alanlarda kullanılan çeşitleri mevcuttur.

 

Merter Raf Sistemleri

ÇELİK RAF

Toplum arasında Çelik Raf  olarak bilinen bu sistem daha çok  dosya ve klasör gibi evrakların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi ve saklanmasına yarayan ideal bir Arşiv raf sistemleridir. Genellikle kullanım amacı farklı olsa da ofis, muhasebe, bankalar ve kamu kurum özel kuruluşlar da bakkal market ve daha bir  çok farklı alanlarda  tercih edilen bir Cıvatalı raf sistemidir. Klasör Rafının standart ölçülerde olup 31×93 31×75 31×60 ebatlarında olup  tabla kalınlığı konulacak ürünlerin ağırlığına göre 0,70 1,00 1,50 mm olarak değişir. Depo Raf Sistemleri  tabla ve profiller Dkp saçlardan istenilen ebatlarda ve ölçülerde kesilen saclar preslerde köşeleri çıkarıldıktan sonra tablaların kenarları büküm yapılır. Tablaların üstelerinde bulunan yağ tabakasından kimyasallar kullanılarak daldırma sistemiyle temizlenir. Temizlenen tabla ve profiller Standart rengi olan Ral 7046 Gri Renkte toz boya ile boyanıp 180 derecede fırında 15 dakika tutularak toz boyanın daha sağlam olması sağlanır

 

Hafif Yük Rafi Sistemleri         

Değişen günümüz ekonomisinde Hafif Yük Rafı  nin  önemi gün geçtikçe daha çok artmıştır. Hızlı ve düzenli bir şekilde ürünlerin depolanması ve kolay erişimin sağlamasından dolayı Mini Rack Sistemleri daha çok tercih edilmektedir. Elle yükleme rafı olarak da bilinen bu sistem standart bir ölçüsü olamadığından istenilen derinlik ve yükseklikte 30×50 1,5 mm kutu profil den ayaklar yapılır. Rafların  taşıyıcı traverslerine konulacak yükün ağırlığına göre traverslerin et kalınlığı değişebilir. Standart 30x50x1,5 mm kutu profil den yatay taşıyıcı traversler yapılır. Mini Rack  Sistem lerinin taşıyıcı traverslerin üstüne ayak derinliğine göre DKP boyalı veya Galvaniz saclardan istenilen kalınlıkta yapılan tablalar traverslerin üstüne yerleştirilir. Bu sayede ürünler dengeli ve daha fazla ürün hızlı istifleme alanı elde edilir. Hafif Yük Raf  kurulumu ve taşınması çok kolaydır Sistem Taşıyıcı traverslerin ucunda bulunan tırnaklar sayesinde ayaklar üstünde bulunan deliklere takılarak kurulum yapılır. Elle Yükleme Rafının farkı isimlerde olsa da Askılı Raf Sistemleri Oto Lastik Rafı Suntalı Raf Sistemleri gibi farklı alanlarda kullanılan çeşitleri mevcuttur.

AĞIR YÜK RAFI

Paletli Yükleme Rafı   ürünlerin yüklemesinde kullanılan  bir raf sistemidir. Lojistik Depolama Antrepolarda tercih edilir. Ayak yüksekliği yerin  tavan  yüksekliğine  göre ayarlanır. Euro palette 105 cm Derinlik yapılan ayaklar taşıyıcı traversler ise soldan sağa 3 euro palet  yan yana 270 cm travers 2 palet için 180 cm uzunluğunda taşıyıcı traversler yapılır. Yatay traversler tasıma kapasitesi ne göre kalınlık arttırılabilir.

Selim Paşa Raf Sistemleri

ÇELİK RAF

Toplum arasında Çelik Raf  olarak bilinen bu sistem daha çok  dosya ve klasör gibi evrakların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi ve saklanmasına yarayan ideal bir Arşiv raf sistemleridir. Genellikle kullanım amacı farklı olsa da ofis, muhasebe, bankalar ve kamu kurum özel kuruluşlar da bakkal market ve daha bir  çok farklı alanlarda  tercih edilen bir Cıvatalı raf sistemidir. Klasör Rafının standart ölçülerde olup 31×93 31×75 31×60 ebatlarında olup  tabla kalınlığı konulacak ürünlerin ağırlığına göre 0,70 1,00 1,50 mm olarak değişir. Depo Raf Sistemleri  tabla ve profiller Dkp saçlardan istenilen ebatlarda ve ölçülerde kesilen saclar preslerde köşeleri çıkarıldıktan sonra tablaların kenarları büküm yapılır. Tablaların üstelerinde bulunan yağ tabakasından kimyasallar kullanılarak daldırma sistemiyle temizlenir. Temizlenen tabla ve profiller Standart rengi olan Ral 7046 Gri Renkte toz boya ile boyanıp 180 derecede fırında 15 dakika tutularak toz boyanın daha sağlam olması sağlanır

 

Hafif Yük Rafi Sistemleri         

Değişen günümüz ekonomisinde Hafif Yük Rafı  nin  önemi gün geçtikçe daha çok artmıştır. Hızlı ve düzenli bir şekilde ürünlerin depolanması ve kolay erişimin sağlamasından dolayı Mini Rack Sistemleri daha çok tercih edilmektedir. Elle yükleme rafı olarak da bilinen bu sistem standart bir ölçüsü olamadığından istenilen derinlik ve yükseklikte 30×50 1,5 mm kutu profil den ayaklar yapılır. Rafların  taşıyıcı traverslerine konulacak yükün ağırlığına göre traverslerin et kalınlığı değişebilir. Standart 30x50x1,5 mm kutu profil den yatay taşıyıcı traversler yapılır. Mini Rack  Sistem lerinin taşıyıcı traverslerin üstüne ayak derinliğine göre DKP boyalı veya Galvaniz saclardan istenilen kalınlıkta yapılan tablalar traverslerin üstüne yerleştirilir. Bu sayede ürünler dengeli ve daha fazla ürün hızlı istifleme alanı elde edilir. Hafif Yük Raf  kurulumu ve taşınması çok kolaydır Sistem Taşıyıcı traverslerin ucunda bulunan tırnaklar sayesinde ayaklar üstünde bulunan deliklere takılarak kurulum yapılır. Elle Yükleme Rafının farkı isimlerde olsa da Askılı Raf Sistemleri Oto Lastik Rafı Suntalı Raf Sistemleri gibi farklı alanlarda kullanılan çeşitleri mevcuttur.

AĞIR YÜK RAFI

Paletli Yükleme Rafı   ürünlerin yüklemesinde kullanılan  bir raf sistemidir. Lojistik Depolama Antrepolarda tercih edilir. Ayak yüksekliği yerin  tavan  yüksekliğine  göre ayarlanır. Euro palette 105 cm Derinlik yapılan ayaklar taşıyıcı traversler ise soldan sağa 3 euro palet  yan yana 270 cm travers 2 palet için 180 cm uzunluğunda taşıyıcı traversler yapılır. Yatay traversler tasıma kapasitesi ne göre kalınlık arttırılabilir.

Uğur Mumcu Raf Sistemleri

ÇELİK RAF

Toplum arasında Çelik Raf  olarak bilinen bu sistem daha çok  dosya ve klasör gibi evrakların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi ve saklanmasına yarayan ideal bir Arşiv raf sistemleridir. Genellikle kullanım amacı farklı olsa da ofis, muhasebe, bankalar ve kamu kurum özel kuruluşlar da bakkal market ve daha bir  çok farklı alanlarda  tercih edilen bir Cıvatalı raf sistemidir. Klasör Rafının standart ölçülerde olup 31×93 31×75 31×60 ebatlarında olup  tabla kalınlığı konulacak ürünlerin ağırlığına göre 0,70 1,00 1,50 mm olarak değişir. Depo Raf Sistemleri  tabla ve profiller Dkp saçlardan istenilen ebatlarda ve ölçülerde kesilen saclar preslerde köşeleri çıkarıldıktan sonra tablaların kenarları büküm yapılır. Tablaların üstelerinde bulunan yağ tabakasından kimyasallar kullanılarak daldırma sistemiyle temizlenir. Temizlenen tabla ve profiller Standart rengi olan Ral 7046 Gri Renkte toz boya ile boyanıp 180 derecede fırında 15 dakika tutularak toz boyanın daha sağlam olması sağlanır

 

Hafif Yük Rafi Sistemleri         

Değişen günümüz ekonomisinde Hafif Yük Rafı  nin  önemi gün geçtikçe daha çok artmıştır. Hızlı ve düzenli bir şekilde ürünlerin depolanması ve kolay erişimin sağlamasından dolayı Mini Rack Sistemleri daha çok tercih edilmektedir. Elle yükleme rafı olarak da bilinen bu sistem standart bir ölçüsü olamadığından istenilen derinlik ve yükseklikte 30×50 1,5 mm kutu profil den ayaklar yapılır. Rafların  taşıyıcı traverslerine konulacak yükün ağırlığına göre traverslerin et kalınlığı değişebilir. Standart 30x50x1,5 mm kutu profil den yatay taşıyıcı traversler yapılır. Mini Rack  Sistem lerinin taşıyıcı traverslerin üstüne ayak derinliğine göre DKP boyalı veya Galvaniz saclardan istenilen kalınlıkta yapılan tablalar traverslerin üstüne yerleştirilir. Bu sayede ürünler dengeli ve daha fazla ürün hızlı istifleme alanı elde edilir. Hafif Yük Raf  kurulumu ve taşınması çok kolaydır Sistem Taşıyıcı traverslerin ucunda bulunan tırnaklar sayesinde ayaklar üstünde bulunan deliklere takılarak kurulum yapılır. Elle Yükleme Rafının farkı isimlerde olsa da Askılı Raf Sistemleri Oto Lastik Rafı Suntalı Raf Sistemleri gibi farklı alanlarda kullanılan çeşitleri mevcuttur.

AĞIR YÜK RAFI

Paletli Yükleme Rafı   ürünlerin yüklemesinde kullanılan  bir raf sistemidir. Lojistik Depolama Antrepolarda tercih edilir. Ayak yüksekliği yerin  tavan  yüksekliğine  göre ayarlanır. Euro palette 105 cm Derinlik yapılan ayaklar taşıyıcı traversler ise soldan sağa 3 euro palet  yan yana 270 cm travers 2 palet için 180 cm uzunluğunda taşıyıcı traversler yapılır. Yatay traversler tasıma kapasitesi ne göre kalınlık arttırılabilir.

Yenikapı Raf Sistemleri

ÇELİK RAF

Toplum arasında Çelik Raf  olarak bilinen bu sistem daha çok  dosya ve klasör gibi evrakların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi ve saklanmasına yarayan ideal bir Arşiv raf sistemleridir. Genellikle kullanım amacı farklı olsa da ofis, muhasebe, bankalar ve kamu kurum özel kuruluşlar da bakkal market ve daha bir  çok farklı alanlarda  tercih edilen bir Cıvatalı raf sistemidir. Klasör Rafının standart ölçülerde olup 31×93 31×75 31×60 ebatlarında olup  tabla kalınlığı konulacak ürünlerin ağırlığına göre 0,70 1,00 1,50 mm olarak değişir. Depo Raf Sistemleri  tabla ve profiller Dkp saçlardan istenilen ebatlarda ve ölçülerde kesilen saclar preslerde köşeleri çıkarıldıktan sonra tablaların kenarları büküm yapılır. Tablaların üstelerinde bulunan yağ tabakasından kimyasallar kullanılarak daldırma sistemiyle temizlenir. Temizlenen tabla ve profiller Standart rengi olan Ral 7046 Gri Renkte toz boya ile boyanıp 180 derecede fırında 15 dakika tutularak toz boyanın daha sağlam olması sağlanır

 

Hafif Yük Rafi Sistemleri         

Değişen günümüz ekonomisinde Hafif Yük Rafı  nin  önemi gün geçtikçe daha çok artmıştır. Hızlı ve düzenli bir şekilde ürünlerin depolanması ve kolay erişimin sağlamasından dolayı Mini Rack Sistemleri daha çok tercih edilmektedir. Elle yükleme rafı olarak da bilinen bu sistem standart bir ölçüsü olamadığından istenilen derinlik ve yükseklikte 30×50 1,5 mm kutu profil den ayaklar yapılır. Rafların  taşıyıcı traverslerine konulacak yükün ağırlığına göre traverslerin et kalınlığı değişebilir. Standart 30x50x1,5 mm kutu profil den yatay taşıyıcı traversler yapılır. Mini Rack  Sistem lerinin taşıyıcı traverslerin üstüne ayak derinliğine göre DKP boyalı veya Galvaniz saclardan istenilen kalınlıkta yapılan tablalar traverslerin üstüne yerleştirilir. Bu sayede ürünler dengeli ve daha fazla ürün hızlı istifleme alanı elde edilir. Hafif Yük Raf  kurulumu ve taşınması çok kolaydır Sistem Taşıyıcı traverslerin ucunda bulunan tırnaklar sayesinde ayaklar üstünde bulunan deliklere takılarak kurulum yapılır. Elle Yükleme Rafının farkı isimlerde olsa da Askılı Raf Sistemleri Oto Lastik Rafı Suntalı Raf Sistemleri gibi farklı alanlarda kullanılan çeşitleri mevcuttur.

AĞIR YÜK RAFI

Paletli Yükleme Rafı   ürünlerin yüklemesinde kullanılan  bir raf sistemidir. Lojistik Depolama Antrepolarda tercih edilir. Ayak yüksekliği yerin  tavan  yüksekliğine  göre ayarlanır. Euro palette 105 cm Derinlik yapılan ayaklar taşıyıcı traversler ise soldan sağa 3 euro palet  yan yana 270 cm travers 2 palet için 180 cm uzunluğunda taşıyıcı traversler yapılır. Yatay traversler tasıma kapasitesi ne göre kalınlık arttırılabilir.

GÖNDER
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim?